Gehoorzaamheid

  • Af_pagebanner
  • Gg__wachten_op_rij2_pagebanner
  • Koekje_pagebanner
Gedrag & Gehoorzaamheid begint al in de puppytijd vanaf 8 weken. Voor deze puppen bieden wij de puppensocialisatie cursus. Deze cursus van 3 lessen is met name bedoeld voor  jonge puppen en in deze lessen wordt aandacht besteed aan het opvoeden van de jonge pup. Vervolgens bieden wij een puppen cursus en voor de oudere honden een beginners cursus waar theorie en praktijkoefeningen aan bod komen. Na deze cursussen kunt U doorstromen naar de basis cursus, en vandaar naar Gevorderden 1 en Gevorderden 2. Wilt U dan nog verder dan bieden wij nog de volgende vervolgcursussen aan: GGB, GG1, GG2 en GG3. Kortom, een pakket waar U afhankelijk van uw eigen doelstellingen jarenlang zou kunnen trainen met uw hond in de Gedrag & Gehoorzaamheid. 

Wij geven les op een positieve manier, dat betekend dat wij u leren om het gewenste gedrag te belonen, door het gewenste gedrag te gaan belonen gaat uw hond dit gedrag vaker aanbieden en het ongewenste gedrag van uw hond leert te voorkomen of doorbreekt.

U en uw hond gaan ook leren samenwerken aan rust en zelfbeheersing. Vanuit rust kan u hond leren samen werken. Wij trainen positief u mag belonen met belongsbrokjes en met spel.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over deze cursus dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat. Voor de kosten verwijzen wij u naar de pagina lid worden