Clubmatch

  • Fokkerijklas_podenco_ibicenco_-_fokker__van_oxymoron__pagebanner
  • Kind_hond_show_pagebanner
  • Winnaar_beste_van_de_show_-_dawnville_keepsake_pagebanner

De Clubmatch 

Een clubmatch is een exterieurkeuring voor rashonden met erkende stamboom. KC Hoogeveen organiseert deze clubmatch 1x per jaar meestal in de maand juli.  

Een clubmatch is een exterieurkeuring voor rashonden met erkende stamboom. De kynologenclub of rasvereniging organiseert deze. Het verschil is dat op een clubmatch van een kynologenclub honden van alle erkende rassen welkom zijn en bij een rasvereniging honden van het ras of de rassen die de rasvereniging vertegenwoordigt. De keurmeester op een clubmatch is wel een speciaal daarvoor opgeleide keurmeester, maar mag daar ook rassen keuren waarvoor hij niet specifiek bevoegd is.

Er kan ingeschreven worden in onderstaande klassen 

 

Klasse indeling
1 Babyklas (4-6 mnd) € 17,50
2 Puppyklas (6 - 9 mnd) € 17,50 
3 Jeugdklas (9 - 18 mnd) € 20,00
4 Tussenklas (15 - 24 mnd) € 20,00
5 Openklas (vanaf 15 mnd) € 20,00
6 Veteranenklas (vanaf 8 jaar) € 20,00
7 Koppelklas
(reu en teef van hetzelfde ras en variëteit en van dezelfde eigenaar)
€   2,00
8 Fokkerijklas
(minimaal 3 en maximaal 5 honden van hetzelfde ras en fokker)
€   2,00

 

Kind-Hond show & Junior Handling

Tevens is er deze dag ook een speciale kind-hond show en junior handling. Hierbij mogen alle kinderen deelnemen met een hond die deze dag reeds ingeschreven is voor de clubmatch. Uiteraard mogen alle deelnemers verkleed komen. Ook hierbij hebben we verschillende groepen Kind - hond kinderen tot 8 jaar Kind - hond kinderen van 8 t/m 13 jaar Junior Handling 13 t/m 18 jaar Deelname aan de kind-hond show en junior handling is gratis.