Clubmatch

  • Fokkerijklas_podenco_ibicenco_-_fokker__van_oxymoron__pagebanner
  • Kind_hond_show_pagebanner
  • Winnaar_beste_van_de_show_-_dawnville_keepsake_pagebanner

Clubmatch 1 juli 2018  (inschrijftermijn is gesloten)

Kynologenclub Hoogeveen organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse clubmatch en wel op 1 juli a.s. op ons eigen terrein aan de Achteromsedijk 8F in Hoogeveen De clubmatch is een hondenshow voor alle FCI erkende hondenrassen. Alle deelnemers zijn welkom vanaf 8.30 uur
De keuringen gaan van start om 10.00 uur. Draagnummers en catalogus zijn bij het secretariaat af te halen. Ieder jaar hebben we een special, wat inhoudt dat er bepaalde rassen in het zonnetje gezet worden.

Dit jaar hebben we een retriever special! Voor de labrador retriever, golden retriever, nova scotia duck tolling retriever, flatcoated retriever, curly coated retriever en chesapeake bay retriever hebben we dan ook speciale prijzen. Voor alle klasse winnaars van deze rassen hebben we een speciale rozet. Maar natuurlijk hebben we ook voor de winnaars van de andere rassen leuke prijzen. Ook hebben we voor alle beste baby's en beste puppy's van alle rassen een speciale attentie.

Keurmeesters

We hebben de volgende keurmeesters bereid gevonden om te komen keuren:

Mevr. G. Halff- van Boven rasgroep; 6,7,8 en 10
Dhr. M.J.S. Koot rasgroep 1 en 5 Mevr. Y. Sam-Sin rasgroep 2 en 3 
Dhr. P.J. van Baaren rasgroep 4 en 9

Het bestuur houdt zich het recht voor, indien nodig wijzigingen in bovenstaande indeling aan te brengen! Betaling Betaling dient direct na inschrijving voldaan te worden, eerder wordt uw inschrijving niet verwerkt. Betaling op de dag zelf is niet mogelijk. U bespaart ons veel werk als u het inschrijfformulier duidelijk en correct invult.

Voorkom hierbij fouten, pak de stamboom van uw hond en bijgevoegde toelichting erbij!
Let op de sluiting is op 17 juni!

 

Klasse indeling
1 Babyklas (4-6 mnd) € 17,50
2 Puppyklas (6 - 9 mnd) € 17,50 
3 Jeugdklas (9 - 18 mnd) € 20,00
4 Tussenklas (15 - 24 mnd) € 20,00
5 Openklas (vanaf 15 mnd) € 20,00
6 Veteranenklas (vanaf 8 jaar) € 20,00
7 Koppelklas
(reu en teef van hetzelfde ras en variëteit en van dezelfde eigenaar)
€   2,00
8 Fokkerijklas
(minimaal 3 en maximaal 5 honden van hetzelfde ras en fokker)
€   2,00

Honden ingeschreven in genoemde klassen dingen normaal mee naar "beste hond van de clubmatch", met uitzondering van de honden, die ingeschreven zijn in de baby- en de puppy klasse. De beste baby's van het ras gaan op voor de titel "beste baby in show" en de beste puppy's van het ras gaan op voor de titel "beste puppy in show".

Zoals altijd is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de koppelklasse. Een koppel is een combinatie van een reu en een teef van hetzelfde ras en varieteit, alsmede dezelfde eigenaar, ongeacht leeftijd en geslacht. De bedoeling is dat het koppel een zo harmonieus mogelijke eenheid vormt. Hetzelfde geldt voor een fokkerijklas die bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf honden van hetzelfde ras en varieteit. De honden zijn gefokt door dezelfde persoon, maar zijn niet noodzakelijkerwijze zijn eigendom.

Kind-Hond show & Junior Handling

Tevens is er deze dag ook weer een speciale kind-hond show en junior handling. Hierbij mogen alle kinderen deelnemen met een hond die deze dag reeds ingeschreven is voor de clubmatch. Uiteraard mogen alle deelnemers verkleed komen. Ook hierbij hebben we verschillende groepen Kind - hond kinderen tot 8 jaar Kind - hond kinderen van 8 t/m 13 jaar Junior Handling 13 t/m 18 jaar Deelname aan de kind-hond show en junior handling is gratis.

Terrein

Uiteraard mag iedereen zijn/ haar partytent en/of luifel mee nemen, maar we zouden graag de ruimte direct langs de ringen vrij willen houden. Tevens zouden we het terrein graag netjes houden dus wanneer uw hond zijn behoefte doet op het veld gelieve dit op te ruimen. Langs het fietspad hebben we een grote uitlaatstrook.