Coursing 17 Maart 2024

SAVE THE DATE! Op zondag 17 maart 2024 is op het terrein van KC Hoogeveen onze volgende coursing evenement! We gaan ons best doen om deze dag vlekkeloos te laten verlopen.
Img-20230322-wa0004_news_detail

In vier tijdvakken (twee in de ochtend en twee in de middag) willen we de honden van de sport laten genieten. Per tijdvak is er plaats voor acht honden. De kosten zijn €12,50 per hond. Ben je lid van KC Hoogeveen? Dan kost deelname €10 per hond. 

 

Mensen met pups adviseren wij om zich aan te melden voor een proefrondje in plaats van een heel tijdvak. Als je twijfelt of coursing iets voor jouw hond is, kun je je ook inschrijven voor een proefrondje. De kosten voor een proefrondje zijn €2,50. De proefrondjes zullen aan het eind van het ochtend- en het middag blok plaatsvinden. 

 

Inschrijven kan door de naam van de handler, naam van de hond, ras van de hond, wel/ niet lid KC en voorkeur voor ochtend of middag te mailen naar coursing@kchoogeveen.nl.

 

VOL = VOL!

 

Na plaatsing ontvang je een e-mail met het tijdsvak waarin je die ochtend of middag bent ingedeeld. In deze e-mail staan ook de betaalgegevens. Na betaling ontvang je per e-mail een plaatsingsbevestiging. Deelname is pas definitief na betaling en ontvangst van de plaatsingsbevestiging. Afmelden met teruggaaf van inschrijfgeld is daarna niet meer mogelijk.

 

Wij hebben er zin in! Zien we jou ook op 17 maart?

 

Let op! Deelname is geheel op eigen risico. Hier kun je de uitleg en reglementen vinden: https://www.kchoogeveen.nl/nl/coursing/

auteur: KC hoogeveen
« Terug naar het nieuwsoverzicht