Coursing Evenement bij KC Hoogeveen!

Er zijn nog een aantal plekken vrij de kosten zijn €12,50 per hond. Wees er snel bij want vol = vol.
Coursing-windhond_news_detail

De coursing evenementen die worden georganiseerd door Coursing Machines Holland worden gehouden op een omheinde locatie van Kynologen Club Hoogeveen in Drenthe. Tijdens een coursing evenement is de kantine van Kynologen Club Hoogeveen geopend, waar u terecht kunt voor iets te eten of te drinken. Voor de honden staat er water klaar. Een coursing evenement is opgedeeld in tijdsblokken van een uur. In dit uur kunnen de honden meerdere keren coursen. Alle deelnemers krijgen een nummer uitgereikt, dit is de volgorde waarin de honden zullen lopen. Per uur kunnen er twaalf honden deelnemen. U hoeft alleen dit uur van de dag aanwezig te zijn. Zodra uw hond klaar staat voor de start en gefocust is op de prooi kan uw hond de prooi najagen.

De honden jagen op een kunstmatige prooi, welke bestaat uit enkele repen stevig plastic of een namaakbontje. Aan het eind van het parcours verdwijnt de prooi in een blinde zone en vangt u uw hond op. Is uw hond nog een pup of een veteraan dan passen wij de snelheid aan en kan bijvoorbeeld de helft of een deel van het parcours gelopen worden. Dit doen wij in overleg met u. Als uw hond nog nooit gecoursed heeft of voorheen niet overtuigend een hele ronde heeft gelopen, kunt u ook beginnen om uw hond een deel van het parcours te laten rennen. Het is ook mogelijk 2 of meerdere honden die elkaar kennen samen te laten coursen.

Er zijn nog een aantal plekken vrij. U kunt zelf kiezen welk uur u graag aanwezig wil zijn. Kosten zijn €12.50 per hond. Wees er snel bij want vol = vol.
Schrijf u nu snel in via de volgende
link:
http://www.coursingmachinesholland.nl/evenementen


Schrijf u in voor 11 juni!

We zien u graag op één van onze coursing evenementen!

bron: Coursing Machines Holland
auteur: Henriette Matel
« Terug naar het nieuwsoverzicht