Vrijwilligers gezocht!

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers!
Agility_news_detail

Zoals onze leden wel hebben gemerkt hebben wij een mooie bloeiende vereniging, met veel activiteiten.

We zijn er trots op dat we als enige KC in het Noorden jaarlijks onze internationale evenementen hebben zoals, Clubmatch, Agility weekend, Obedience wedstrijd en Kerstwedstrijd! Dankzij onze vrijwilligers zijn wij in staat om in deze disiplines op landelijk niveau goed mee te draaien!

Wij zijn van mening, dat wanneer je een bepaalde discipline aanbied, je ook je leden de mogelijkheid moet kunnen bieden om eens te proeven aan de wedstrijdsport.

Dit brengt wel een grote organisatie met zich mee, waarvoor we een groot aantal vrijwilligers nodig zijn. Nu hebben we een al een geweldige vaste groep die zich belangeloos inzet, om dit steeds maar weer voor elkaar te krijgen, maar met de echt grote evenementen zouden we nog heel goed wat hulp kunnen gebruiken.

Met name bij het agility weekend 20 en 21 mei, waar we gemiddeld 400 deelnemers over de vloer krijgen, maar ook op de andere evenementen kunnen altijd hulp gebruiken.

De oproep luid dan ook, wil je je club graag helpen, lijkt het je leuk om met je neus vooraan de ring te zitten, meld je dan aan bij evenementen@kchoogeveen.nl

Een hele of halve dag, wij kunnen jouw ( en evt. familie/vrienden) hulp echt goed gebruiken.
Wanneer je als vrijwilliger helpt bij een evenement wordt je vanzelfsprekend van drinken en lunch voorzien en na afloop volgt een leuke attentie.

 

Wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om in de kantine te staan. De werkzaamheden bestaan uit; bestellingen opnemen, betalingen afhandelen, het schenken van koffie en het bakken van tosti's en friet.

Samen kunnen we er weer iets mooi van maken. Jij komt toch ook?

auteur: Daniëlle van den Dobbelsteen
« Terug naar het nieuwsoverzicht